My Cart

Close

ФИНАЛНО НАМАЛЕНИЕ ЗА ТАЗИ ЗИМА

Замяна и връщане

Замяна и връщане

Имате право да върнете или замените своята закупена стока в 14-дневен срок от дата на получването й.

Клиентът има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:

приемането на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба, или:

Ако желаете да замените закупен артикул и има крайна разлика в цените, можете да пожелаете да ви бъде генериран ваучер или възстановена сумата.

И в двата случая на връщане или замяна е необходимо да ни изпратите уведомление, попълнен „Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки по имейл" ( чл. 52 ал.3 от Закона защита на потребителя), както и причината за вашето желание, на имейл kucheshkidrehi@gmail.com. При връщане на стоката, в имейла изпратен от Вас, трябва да бъде вписана и банкова сметка по която да Ви преведем сумата на Вашата поръчка.

Чл. 52. (Изм. – ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, той информира търговеца за решението си преди изтичането на срока по чл. 50.

(3) Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, ако е изпратил съобщение на търговеца за упражняване на правото си на отказ преди изтичането на срока по чл. 50

КАК ДА ВЪРНЕТЕ ИЛИ ЗАМЕНИТЕ ЗАКУПЕНА СТОКА

Когато връщането на закупена стока не е свързано с рекламация, а причина от друго естество е необходимо:

(1) Да ни пишете на kucheshkidrehi@gmail.com, като е задължително да има писмена форма на отказ - попълнен „Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки по имейл" ( чл. 52 ал.3 от Закона защита на потребителя), както и причината за вашето желание, на имейл kucheshkidrehi@gmail.com. При връщане на стоката, в имейла изпратен от Вас, трябва да бъде вписана и банкова сметка по която да Ви преведем сумата на Вашата поръчка.

(2) Закупената от вас стока да е със запазен първоначален търговски вид, запазена опаковка и етикети.

(3) Да НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба (стоката да не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, изцапана.

Транспортните разходи по връщане и обратно изпращане на стоката са за сметка на клиента, както и таксите по обратния банков превод. Клиентът има правото да избира сам транспортния доставчик. При спазване на горе посочените условия, клиентът може да върне единствено закупения от него артикул до адреса посочен по-долу, като е задължително да бъде включена опция преглед.

Адрес за връщане на закупена стока: ЛМ ФЕШЪН ООД, улица Заводска №2, град Пазарджик 
Разходите за върнатите продукти се поемат от Купувача, а възстановяването на стойността на продукта се извършва до 10 работни дни от връщането. Ако продуктът е заплатен с наложен платеж на куриер при доставката на поръчката, то сумата ще бъде възстановена по банков път на посочена от Вас банкова сметка. 

Имате право да направите рекламация в случай на:

- производствени дефекти на стоката 
- несъответствие с обявения/поръчан размер

Разходите по доставката ще бъдат поети от Клиента. Необходимо е да ни изпратите уведомление, попълнен „Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки по имейл" ( чл. 52 ал.3 от Закона защита на потребителя),  причината за вашето желание, на имейл kucheshkidrehi@gmail.com. При връщане на стоката, в имейла изпратен от Вас, трябва да бъде вписана и банкова сметка по която да Ви преведем сумата на Вашата поръчка.

* Ние не носим отговорност в случай на повреда на стоката от страна на транспортната компания. 
*Продукти чиито размери са посочени точно от клиента (в сантиметри), когато е възможно, и продукти, които са персонализирани от клиента не подлежат на връщане.

Menu
Liquid error: Could not find asset snippets/modify_lightbox_snippet.liquid