Продължи към съдържанието

Поръчай днес, получи във вторник | Предлагаме и дрехи по поръчка с ваши размери

НАШАТА ИСТОРИЯ

Знаем, че нашата история е малко клише, но нима ние всички нямаме по една клиширана история, която най-точно описва наше преживяване.

Ние винаги сме вярвали, че нашите любимци не трябва да бъдат лишавани от нищо. Трябва храната им да е истинска и от най-висок клас, леглото им трябва да бъде удобно и топло, а дрехите им трябва да бъдат с такова качество и от такива материи, които и ние хората бихме носили.

За съжаление, когато в живота ни се появи нашият малък принц Рафи, ние не можахме да намерим дрешка, която да е подходяща за него. Търсенето бе дълго, и по зоомагазини, и онлайн, но се сблъсквахме или с много ниско качество, или с високи цени.

Така се роди и идеята за сайт за кучешки дрехи с най-високо качество, които да са произведени от нас в Европа, а не внесени от Китай. След дълго и определено не лесно напасване на размери, материи и кройки сме щастливи да споделим с всички вас кучешките дрешки, в които сме влюбени. Нашите най-добри приятели заслужават най-доброто.

Затвори (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Търси

Количка